Sponsoring

Draagt u de Christelijke Muziekvereniging “David” een warm hart toe en wilt u de vereniging financieel ondersteunen, dan zijn er verschillende mogelijkheden om ons te sponsoren:

- Een vrijblijvende gift

- Onze Club van 100

- Stichting "Vriend van David"

- Verschillende acties

Vrijblijvende gift

Een vrijblijvende gift aan de vereniging kan op verschillende manieren gegeven worden. Zo staat tijdens een concert "de toeter" bij de uitgang en hangen er QR-codes. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een gift over te maken. Dit kan via de QR-code op deze pagina of door handmatig een bedrag over te maken naar de volgende rekening:
IBAN: NL73 RABO 0331 3021 44
T.n.v.: Chr. Muziekver. David

Club van 100 & Stichting "Vriend van David"

Als bedrijf (of particulier) kunt u lid worden van onze Club van 100. De kosten voor het lidmaatschap bedraagt €100,- per jaar en heeft ook voor u een aantal voordelen.
Daarnaast kunt u ook lid worden van de stichting "Vriend van David". Hierbij kunt u onze vereniging op een moderne en makkelijke manier steunen.

Verschillende acties

Jaarlijks organiseren wij een potgrond- en oliebollenactie. Deze acties zijn niet alleen een gelegenheid om geld op te halen, maar ook een manier waarop we onze betrokkenheid bij het dorp tonen. Onze potgrondactie voorziet de tuinliefhebbers van goede grond ,terwijl onze heerlijke oliebollen bijdragen aan de heerlijke sfeer tijdens de feestdagen.

Door onze vereniging te sponsoren helpt u ons te investeren in het opleiden van jeugd, het aanschaffen van instrumenten en het organiseren van concerten.